hexagon

Замовити

консультацію

go backПовернутись до списку новин

РЯТУЄМОСЯ ВІД СПЕКИ В КВАРТИРІ

16 липня 2021

Як боротися з аномальною спекою ‒ це питання зараз, як ніколи, актуальне, коли на вулиці +33, а в квартирі – фінська сауна. В такому помешканні неможливо повноцінно відпочити і виспатися. А хто працює вдома, така спека взагалі може перетворити життя на пекло. Налаштуватися на роботу і залишитись продуктивним набагато важче. Мозок відмовляється працювати а в голові з'являється лампочка з бігучим рядком - "ERROR”. І не кажіть, що вам це не знайомо.
Ми вирішили розглянути прості способи, які допоможуть охолодити приміщення:
По-перше, що і так зрозуміло,обмежте доступ сонячним променям у приміщення, тобто затуліть вікна шторами, жалюзі або спеціальними плівками.
По-друге, по можливості, апаратуру, якою ви не користуєтеся, відключіть від електромережі, крім холодильника, звичайно. Зіпсута їжа в спеку, настрій точно не підніме.
Краще закрийте вікна. Відкрите вікно в жаркий день виводить прохолоду з вашого будинку, приносячи зовні гаряче повітря.
У 33-градусну спеку сама думка про приготування їжі жахає. У спеку варто поменше готувати на вогні. Не готуйте днем. Особливо страви, які дають багато пари. Найкраще зробіть овочевий або фруктовий салат, який до того ж добре зволожить організм.
Вимкніть все не потрібне освітлення. Лампочки — чудове джерело тепла.
Добре провітріть квартиру, але лише вночі, коли температура повітря на вулиці стає нижчою, ніж у квартирі. З протягом не жартуйте, ваша шия “дякую” не скаже.
Коли спека в квартирі стає нестерпною, наповніть ванну холодною водою, а двері у ванну кімнату залиште відчиненими. Вода чудово поглинає тепло і охолоджує повітря.
В таку спеку частіше мийте підлогу і робіть вологе прибирання.

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете не тільки підтримувати комфортну температуру у вашій квартирі без кондиціонера, а і зменшити витрати на електроенергію.

+38 097 173 75 77 (натисніть щоб зателефонувати)